Salt la continut
office@crystalclinic.ro 0727076096

Alopecia (calviția)

Alopecia (calviția) reprezintă o afecțiune dermatologică a foliculilor piloși, cu o incidență mult mai ridicată în rândul bărbaților. Printre factorii declanșatori putem enumera ereditatea, modificări hormonale determinate de vârstă sau anumite boli asociate.

Echipa de medici ai Crystal Beauty Clinic vă oferă cea mai nouă și sigură metodă de transplant de păr – FUE (Follicular Unit Extraction), o procedură chirurgicală minim invazivă, realizată fără durere, cu anestezie totală. Firele de păr sunt recoltate din zona donatoare (ceafă) cu ajutorul uni dispozitiv medical special sub forma de unitati foliculare, conținând intre 1 si 5 fire de păr. Aceste grefe sunt ulterior transplantate una câte una în zona afectată de calviție, dar și în zona bărbii sau a sprâncenelor.
no pic
no pic

Principalele beneficii ale metodei FUE sunt:


  • lipsa durerii în timpul transplantului;
  • timp scurt de recuperare;
  • lipsa cicatricilor vizibile.

În cadrul clinicii noastre, toate etapele implantului – consultația, analiza tricologică, pregătirea pacientului, anestezia, preluarea grefelor din zona donatoare și transplantarea acestora în zona primitoare sunt realizate exclusiv de către o echipă interdisciplinară de medici și nu de către tehnicieni.