Salt la continut
office@crystalclinic.ro 0727076096

Consultatii online

Sex:
Selectati un serviciu medical la alegerea dvs.:

Consultatie Video Online

200 Ron

Consultatie prin videocall via Skype sau Whatsapp
Evaluare medicala si prescriptie medicala (reteta)

Consultatie Formular Online

150 Ron

Consultatie prin formular medical si fotografii
Evaluare medicala si prescriptie medicala (reteta)

Control Video Online

150 Ron

Consultatie prin videocall via Skype sau Whatsapp
Evaluare medicala si prescriptie medicala (reteta)
*Controlul se face in termen de maxim 30 zile de la Consultatie

Control Formular Online

150 Ron

Control prin formular medical si fotografii
Evaluare medicala si prescriptie medicala (reteta)
*Controlul se face in termen de maxim 30 zile de la Consultatie

incarcati imaginile si documentele necesare consultatiei pe site-ul wetransfer.com sau alte site-uri similare si completati link-ul generat in campul de mai sus.
Unica modalitate de plata acceptata momentan este TRANSFERUL BANCAR (Internet Banking / Mobile Banking / Ordin de plata). Dupa trimiterea formularului si validarea acestuia veti primi detaliile necesare.
In conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (679/2016) trebuie sa ne confirmati ca putem folosi datele din acest formular in scopul de a va raspunde la solicitare si/sau de a va trimite direct o oferta in legatura cu solicitarea facuta. Acest formular foloseste metoda "doi pasi" pentru a ne asigura ca Dvs. sunteti proprietarul adresei de e-mail si ca sunteti de acord sa va contactam. Aveti la dispozitie 30 minute pentru a retrage aceasta cerere inainte de a fi expediata (cititi instructiunile primite pe e-mail). Dupa 30 de minute datele vor fi expediate si sterse automat din lista de expeditie.

Informatii utile

În vederea înregistrării pentru o consultație online prin Skype, WhatsApp sau formular, avem nevoie de un set de informații despre starea dvs. de sănătate pentru o evaluare corectă.

Informațiile pe care ni le puteți furniza includ datele dvs. personale, precum numele, numărul de telefon și adresa de email, precum și detalii despre problemele medicale pe care le aveți. Acest lucru ne va permite să avem o imagine de ansamblu a situației cu care vă confruntați, pentru a vă oferi sfaturi adecvate.

După ce ne-ați furnizat informațiile, un medic specialist va evalua informațiile și va reveni cu detalii privind consultația online. Vă rugăm să fiți sigur că informațiile pe care ni le furnizați sunt exacte și complete, deoarece acestea vor fi utilizate pentru a vă oferi o îngrijire corespunzătoare.

Vă asigurăm că datele dvs. personale sunt tratate cu cea mai mare confidențialitate și sunt protejate în conformitate cu regulile privind protecția datelor. Nu vom divulga aceste informații niciunei terțe părți fără consimțământul dvs. explicit.

În cazul în care informațiile pe care ni le furnizați nu sunt suficiente pentru a putea stabili o consultație online sau nu fac obiectul unei consultații care poate fi efectuată de clinică, acestea vor fi șterse și nu vom furniza un răspuns.

De asemenea, există situații când o consultație online nu înlocuiește vizita în cabinetul medicului.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată! Satisfacția și rezultatele pacienților sunt prioritare pentru noi!